Magasin

Förnya hemmet med konst, vi guidar dig!

Förnya hemmet med konst, vi guidar dig!

Att förnya hemmet behöver inte betyda stora investeringar, ofta är det detaljerna som gör skillnad. Vi på NOA Gallery tycker att investera i konst är ett enkelt sätt att skapa ett nytt och spännande hem och processen behöver inte vara så komplicerad.

Identifiera en central vägg i ditt hem som ögonen ofta fastnar på, hitta ditt favorit konstverk hos oss på NOA Gallery och få snabb leverans. Välj gärna till att få verket inramat så är det bara att hänga upp konstverket när det kommit fram. Addera till kuddar, vaser och snittblommor i toner som harmoniserar med konstverket

Att skapa en tavelvägg är en rolig uppgift och här kan man samla konsverk som går ton i ton eller blanda den konsten som gör dig glad. Här finns inga regler och begränsningar. Väljer du att hålla en enhetlighet i toner, format och motiv skapar du en lugn och harmonisk miljö. En blandad vägg där svart-vita foton samsas med akvarell och oljemålningar gör att du får en spännande och intressant vägg där man kan spendera många timmar med att betrakta detaljer och hitta röda trådar mellan verk som man vid första anblick inte trodde fanns.

Ett annat sätt att förnya hemmet och lyfta konsten är att färsträrka konsten genom att måla en harmoniserande vägg. Att måla om en vägg kan ibland kännas som ett stort steg. Vad händer om vi tröttnar efter några år? Om man vågrar sig på att måla en vägg så kommer du bli förvånad över hur stor skillnad detta gör för hemmet och hur lätt det är att måla om när du tröttnar och vill ha förnyelse nästa gång.

Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland