Lovisa Burfitt

- Redan som barn visste jag att det var modeillustratör jag ville bli, egentligen ända sedan jag förstod att man faktiskt kan arbeta med att skapa och teckna kläder berättar modeillustratören Lovisa Burfitt. Genom åren har Lovisas teckningar prytt allt från väggar i H&M:s flaggskeppsbutiker världen över, till en prisbelönt porslinsserie för Rörstrand.

Lovisa har skapat sin konstnärliga oas utanför Marseille i Frankrike. Hela ena väggen är täckt av fönster vilket ger ateljén ett fantastiskt ljusinsläpp. - Jag har också utsikt mot naturen, något som är viktigt för mig berättar Lovisa. –Jag trivs väldigt bra med att kunna dyka in i min kreativa bubbla och ha friheten att kunna spela riktigt hög musik medans jag skapar.

Som vanligt i Lovisas skapande kommer de allra bästa verken ut som en explosion på ritbordet. Lovisa jobbar med snabba och energiska penseldrag i bläck som känns igen på långt håll.

För Damernas Värld har Lovisa skapat en modeillustration, Purple Places, ett konstverk målat med japansk pensen med målet att fånga så mycket som möjligt av en "typisk Lovisa" i några enkla penseldrag. Detta är ett samarbete mellan Damernas Värld och Agent and Artists agentandartists.com

Filtrera
Pris
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland