2-7 arbetsdagar

Marigold Yellow Dress

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 31 cm x 42 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 42 cm x 53 cm
  Upplaga: 300 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle Photo Rag 350 gram
 • Produktbeskrivning
 • Marigold Yellow Dress" av Rosie McGuinness
  Brittiska modeillustratören Rosie McGuinness är intresserad av hur kroppen rör sig och hur tyget faller när modellen är avslappnad och självsäker. "Illustrationen Marigold Yellow Dress skapades under arbetet med AW 2019-kollektionerna och föreställer en fantastisk Jil Sander-klänning. Den är gjord i blyerts och gouache och jag älskar den starka gula färgen och enkelheten i plagget", säger Rosie McGuinness.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Marigold Yellow Dress är en av fyra modeillustrationer ur en serie skapad exklusivt för NOA Gallery i samarbete med Damernas Världs läsare med anledning av 80-årsjubileet 2020. Syftet är att inspirera och erbjuda fantastisk konst att njuta av, länge. Det grafiska bladet är framtaget i en begränsad upplaga om 300 numrerade och signerade exemplar. Måttet är 31 x 42 centimeter. Med kompletterande ram mäter konstverket 42 x 53 centimeter.
  Marigold Yellow Dress säljs exklusivt hos NOA Gallery i samarbete med Damernas Världs läsare.

  Läs mer om illustratören Rosie McGuinness här
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland