2-7 arbetsdagar

Look 63, Valentino

Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 31 cm x 42 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 42 cm x 53 cm
  Upplaga: 300 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle Photo Rag 350 gram
 • Produktbeskrivning
 • Look 63, Valentino" av Cecilia Carlstedt
  "Konstverket Look 63, Valentino är precis som det låter en illustration av en fantastiskt vacker Valentino-klänning, säger modeillustratören Cecilia Carlstedt. "Bilden kommer från en serie som jag har gjort för den franska modetidskriften L'Officiel och deras 'Best of Couture 2018'-story".
  För Cecilia Carlstedt har det alltid varit självklart att jobba konstnärligt – med en mix av penslar, pennor och kollageteknik. Hon lever som inspiratör och finner själv mycket inspiration på Instagram. "Det finns så otroligt många fantastiska kreatörer inom alla konstnärliga grenar som kan inspirera på olika sätt, något som ger en härlig energi och en svindlande känsla av konstnärlig samhörighet", säger Cecilia Carlstedt.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Lool 63, Valentino är en av fyra modeillustrationer ur en serie skapad exklusivt för NOA Gallery i samarbete med Damernas Världs läsare med anledning av 80-årsjubileet 2020. Syftet är att inspirera och erbjuda fantastisk konst att njuta av, länge. Det grafiska bladet är framtaget i en begränsad upplaga om 300 numrerade och signerade exemplar. Måttet är 31 x 42 centimeter. Med kompletterande ram mäter konstverket 42 x 53 centimeter.
  Lool 63, Valentino säljs exklusivt hos NOA Gallery i exklusivt samarbete med Damernas Värld..

  Läs mer om Cecilia Carlstedt här
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland